Ved gulvafslibning kan man måske sælge udstillingsmodeller/brugt værktøj?

By:

Det er jo ikke alle ting, man lige kan sætte til salg på ens hjemmeside hver gang, der kommer noget op til salg på en webshop.

Måske har man en kategori, der hedder “tilbud” eller lignende, men den bruger man mest, hvis der er store partier af varer, man gerne vil sælge billigt, også selvom man måske ikke tjener tykt på det, eller man for den sags skyld får en eneste smule overskud ud af det – men faktisk underskud.

Andre ting sælger man måske på stedet i forbindelse med en opgave, hvilket er så specielt, at man alligevel ikke altid har noget tilsvarende, og man så bare skal være heldig som kunde for at få fingre i det.

Et eksempel kunne faktisk sagtens være, at man laver gulvbelægning i Roskilde, hvorefter en given kunde kan se, at det værktøj der blev brugt til opgaven, var noget, som man godt selv kunne bruge til andre opgaver i privaten.

De udsendte gulvafslibere beslutter så måske, at værktøjet alligevel er ved at blive udfaset, og de alligevel skal til at skifte til noget nyt, men det gamle virker fint, og de har rigeligt med reserver, så kunden kan sagtens overtage den gamle – så længe der bliver lavet et lovligt salg på den med regning og så videre.

Hvis så man endda har besøg af en kunde ude på hovedkontoret, så kan det være, man har nogle udstillingsmodeller stående som eksempler for kunder eller andre ting, som skal vise, hvad man udfører af opgaver i ens firma.

Nogle kunder kan måske falde for disse og godt kunne tænke sig at have dem med hjem, især hvis de kan se noget brugsværdi i dem.

Så kan man også gå med til at sælge disse lovligt, hvis man alligevel skal til at udskifte ens udstillingsmodeller.

Dette var en tanke til overvejelse.

Posted in: gulvafslibning