Større overblik med Power BI kurser

By:

Beskæftiger du dig med Business Intelligence og forretningsudvikling i det daglige, kender du sikkert alt til de mest anvendte procedurer og metodikker, som anvendes inden for Business Intelligence (også kaldet BI i daglig tale). Men vidste du, at der findes et værktøj, som samler alle disse arbejdsgange i én særdeles brugervenlig applikation?

Microsoft Power BI – dit Business Intelligence værktøj i det daglige

Microsoft Power BI er et fremragende redskab til forretnings analyse og rapportering, udviklet af Microsoft. Ved hjælp af interaktive visualiseringer og grafiske bruger grænseflader efterstræber Microsoft Power BI at skabe et brugervenligt framework for dig, som til daglig arbejder med store data og tal mængder, og kæmper med at skulle behandle disse og omforme dem til spiselige rapporter.

Med Microsoft Power BI kan du skabe dashboards, som gør det nemmere for dig at se og styre de data, du trækker fra forskellige andre systemer, og som skal bruges i forbindelse med eksempelvis bench marking, forecasts, eller præsentationer af fremdrift og vækst i virksomheden. Dashboards giver dig, med andre ord, 360 graders indsigt i de data, som skal understøtte virksomhedens ledelsesmæssige og operative beslutninger.

Når du vælger at bruge Microsoft Power BI som dit foretrukne værktøj til data analyse og rapportering, får du nemmere ved at optimere dine arbejdsgage og procedurer. Microsoft Power BI er nemlig særdeles fleksibelt i sin opbygning, hvilket gør det nemt at tilpasse applikationen til netop dine behov. Du får med Microsoft Power BI mulighed for at tilgå data fra flere forskellige data kilder, og til at bearbejde dine data således at de er forberedt til at indgå i de rapporter, du med det samme kan oprette.

Du kan blive skarp på anvendelse af Microsoft Power BI med et kursus hos 4D. 4D udbyder flere kurser i Microsoft Power BI – find dit kursus her.