Lad en professionel marskandiser hjælpe med rydning og vurdering af dødsbo

By:

Når en person dør, vil de materielle genstande, som vedkommende efterlader sig i sin sidste bolig, skulle bortskaffes. Nogle ved salg, andre ved donation, sikkert en del via genbrugspladsen – og så er der de genstande, du selv som efterlevende ønsker at beholde. Det er dog altid tilrådelige at få hjælp fra en marskandiser, når dødsboet skal ryddes.

Hvorfor få professionel hjælp til rydning af dødsbo?

Der er mange gode grunde til at opsøge professionel hjælp når et dødsbo skal vurderes og ryddes. For det første er der ofte tale om et utroligt tungt stykke arbejde. Er du ikke i besiddelse af en bil med hængertræk, eller har adgang til at låne en kassevogn eller en varevogn, kan det godt være op ad bakke selv at skulle stå for bortskaffelsen af tunge møbler og andet vanskeligt håndterbart indbo. Især hvis der er tale om en lejlighed i en etage ejendom uden elevator.

For det andet kan opgaven godt føles tung på rigtig mange andre måder. Hår du personlige minder fra boligen – måske er den endda dit barndomshjem – vil det være svært på egen hånd at skulle gennemgå alle de genstande, som befinder sig heri. Her kan det være rart med en hjælpende hånd, som kan lette noget af byrden fra dine skuldre. Og for det tredje er det langt fra sikkert, at du som lægperson har de rette forudsætninger for at kunne vurdere, om effekterne i boligen er behæftet med andet og mere end affektions værdi.

Her vil en dygtig og erfaren marskandiser kunne hjælpe dig. En marskandiser med erfaring inden for vurdering af dødsbo vil kunne give dig en retvisende vurdering af eksempelvis kunstværker og antikke møblers monetære værdi. På den måde vil det faktisk kunne betale sig at lade en dygtig og erfaren marskandiser forestå vurdering og rydning af dødsbo.

Du kan få mere information på dødsbo-rydning.dk

Posted in: dødsbo