Kom misbruget til livs med en alkoholbehandling

By:

Er du fanget i et overforbrug af alkohol, som dikterer, at du skal have et vist kvantum øl, vin eller spiritus for at komme igennem dagen? Starter du din dag med en mængde af alkohol, som ville sende andre mennesker i brædderne – men er det nødvendigt for overhovedet at kunne fungere? Og skal du tilsvarende bruge alkohol for at kunne falde i søvn om aftenen?

Så er du faktisk teknisk set alkoholiker – det vil sige, i besiddelse af et afhængigheds betinget og behandlings krævende alkoholmisbrug. Og så er det faktisk på tide, at du søger professionel hjælp mens det stadig er muligt.

Hvorfor skal jeg søge om alkoholbehandling?

Måske tænker du, at dit alkoholmisbrug ikke udgør det store problem i hverdagen. Du skal jo bare have din daglige mængde alkohol for at kunne fungere – og det skader vel ingen? Men her tager du fejl. Du foranlediger store og uoprettelige skader på din krop og på din hjerne hvergang du indtager alkohol – og sker dette indtag i større mængder over en længere periode, vil skaden blot blive endnu værre.

Samtidig har du måske lagt mærke til, at du skal bruge mere og mere alkohol for at holde den gående. Dette betyder at du har udviklet tolerans, hvilket er et udtryk for, at din krop har vænnet sig til stoffet i en grad, så du er dybt afhængig heraf. Og sidt, men ikke mindst, forvolder du dine nærmeste omgivelser stor sorg og ulykke gennem dit misbrug.

Få den bedste hjælp til behandling af alkoholmisbrug hos Behandlingscenter Stien

Hvis du oprigtigt ønsker at rette op på disse forhold, kan du hos Behandlingscenter Stien få en af de mest effektive behandlinger i Danmark. Behandlingscenter Stien har en høj succes rate når det handler om alkoholbehandling – du kan læse mere om behandling af alkoholmisbrug på behandlingscenter-stien.dk