Køb software og hardware til tidsregistrering hos dansk firma

By:

Har du i din virksomhed brug for effektive produkter og software til tidsregistrering, kan du med fordel tjekke den danske virksomhed ANCA Elektronic. Hos ANCA Elektronic finder du en bred vifte af software og hardware løsninger inden for tidsregistrering og personale ledelse.

ANCA Elektronic tilbyder blandt andet tidsregistrerings software fra franske Bodet – applikationer som med sin høje grad af brugervenlighed og mulighed for tilpasning er i en klasse for sig. Med tidsregistrerings software får din HR afdeling et effektivt og funktionelt værktøj til tidsregistrering, som blandt andet inkluderer stemplings terminaler, virtuelt stempelur i intranet modul, virtuelt stempelur med smartphone og den biometriske stempel terminal.

Der ud over får du et smart planlægnings modul samt mulighed for fraværs og orlovs administration. Du kan endvidere registrere og administrere såvel omkostninger som opgaver i det smarte system, som således også kan fungere som en art projektstyrings værktøj.

Hvem er ANCA Elektronic?

ANCA Elektronic er et elektronik firma med speciale inden for tidsregistrering. ANCA Elektronic blev stiftet i 1968, og har igennem de seneste fem årtier udviklet sig voldsomt. ANCA Elektronic har formået at følge med tiden, og i løbet af årene udvidet sit sortiment til at omfatte de nyeste og mest moderne produkter inden for tidsregistrering så som stempelure, intelligente terminaler for fix og flex tid og ordre, hovedure, biure, elektroniske kontrolure med automatisk sommer og vintertid, samt scoringstavler og meget andet.

ANCA Elektronic holder til i Herning, hvor virksomheden har til huse i egne opførte bygninger beliggende i byens industri kvarter. ANCA Elektronic har det franske firma Bodet SA som leverandør og partner, og arbejder tæt sammen med denne aktør om altid at være a jour med de nyeste teknologier på markedet.

Du kan læse mere om tidsregistrering systemer og produkter hos ANCA Elektronic på hjemmesidenanca.dk hvor du også kan kontakte ANCA Elektronic for en snak om dine behov for tidsregistrering.