Har jeg behov for en boligadvokat?

By:

Hvis du står for at skulle købe hus eller lejlighed, kan det sagtens vise sig, at du vil få stor glæde af at tage en boligadvokat med på råd. Især hvis du er førstegangs køber. Det danse boligmarked er nemlig fyldt med skjulte fælder, som du let kan risikere at falde i, hvis ikke du er opmærksom herpå. Og du skal ikke regne med, at ejendomsmægler vil advare dig, skulle der findes forhold omkring handelen som kunne påvirke din beslutning om at købe huset eller lejligheden. Mægler er nemlig un interesseret i at sælge boligen så hurtigt som muligt – og helst til den højest mulige pris. Derfor skal du ikke regne med mere information fra mæglers side, end hvad han eller hun er absolut forpligtet til at give. Og det er her, din boligadvokat kommer ind i billedet.

Hvad gør en boligadvokat?

Boligadvokatens opgave er at fungere som uvildig rådgiver for køber i forbindelse med en bolighandel – altså en pendant til sælgers mægler. Din boligadvokat har kun dine interesser for øje, og kan således sikre, at du ikke foretager en handel, som på sigt kan være skadelig for dig. Der kan være forhold i de dokumenter, som omgiver bolighandelen, som kan få alvorlige konsekvenser.

Lokal planer kan afdække fremtidige bygge projekter omkring dit drømmehus, som vil kunne få indflydelse på dettes værdi. Referater fra general forsamlinger samt budgetter for ejer eller andels foreningen kan afsløre en dårlig økonomi og en manglefuld ledelse i foreningen, hvilket an påvirke de fælles udgifter i fremtiden. Og en ejendommen kan være behæftet med klausuler, som du måske ike selv er opmærksom på.

Find en dygtig og kompetent boligadvokat online

Det kan alt i alt godt betale sig at lade boligadvokaten læse alting igennem, førend du beslutter dig endeligt på en bolig. Kig in på eboligadvokat.dk og find dygtige boligadvokater.

Posted in: boligadvokat