Find et godt flyttefirma

By:

Det er de færreste, der enten har så få ejendele, at de enten kan have dem i en kuffert eller i en personbil. Det er også de færreste der har fri adgang til en lastbil og derfor ikke har brug for en flyttefirma, hvis de skal flytte. Det er i forvejen en lettere stresset situation at flytte og når dagen oprinder, er det derfor vigtigt at det er det rigtige flyttefirma, der møder op til tiden og har det rette antal mennesker med, som gør en flytning så nem og gnidningsfri som muligt. 

Find det rette firma

Med mindre du allerede kender et flyttefirma eller kender nogle, der kan anbefale et, som de har gode erfaringer med, kan det være en jungle at finde et. Tanken om at ens ejendele bliver smidt ind i en bil og kastet rundt og gå i stykker undervejs, kan få sveden frem hos de fleste. Derfor er det også en god ide at bruge lidt tid på at finde det rigtige. Et godt sted er at tjekke Trustpilot og se hvad tidligere kunder har skrevet om deres erfaringer. Du skal undersøge, om der er nogle ting der går igen hos firmaet. Kommer de f.eks. til tiden og har de pakket bilen på en god og ansvarsfuld måde eller mødte de op 2 timer senere end aftalt. Hvis det er noget flere skriver, er sandsynligheden også at de vil gøre det, når de skal hente dine ting.

Når du laver en aftale med et flyttefirma, er det en god ide at høre, fra hvornår de starter uret. Er det når de køre hjemmefra og hen til dig eller starter det først, når de er kommet frem til din bopæl. Det er også en god ide at sikre sig, om de hjælper med at bære dine ting eller om de udelukkende kører bilen.

Posted in: flyttefirma