Derfor skal du bruge en professionel glarmester

By:

Der er mange mennesker der fejlagtigt tror at det at udskifte vinduer eller anden form for arbejde med glas er noget de sagtens selv kan gøre. Ved selv at udskifte vinduer kan de bringe sig selv og andre i farer, især hvis de ikke har fuldstændig styr på processen. Samtidig kan det koste mange penge hvis de er monteret forkert og holdbarheden formindskes. En glarmester er en håndværker og det har taget år at blive uddannet som glarmester. Du kan, hvis du bor i området omkring Bramming, med fordel søge på glarmester i Bramming, hvis du har brug for at få råd og vejledning til, hvordan du mest hensigtsmæssigt får skiftet dine vinduer og hvad du kan spare på at udskifte dem.

Sundt indeklima med nye vinduer

Ironisk nok er der kommet et nyt problem, i takt med at vores huse er blevet bedre isoleret og vi har fået skiftet vores vinduer til nye der isolere bedre. Det er nu svært at få udluftet huset ordentligt, hvilke giver problemer i forhold til indeklimaet. Manglende udluftning er grobund for fugt og kan i give skimmelsvamp og allergi. Derfor er det også vigtigt, hvis du ønsker at bevarer dine nye vinduer bedst muligt, at søge for at der bliver udluftet mindst 2 gange om dagen i mindst 5-10 min. Om med udluftning menes der ikke, at der blot skal stå et vindue på klem. Der skal være gennemtræk i samtlige rum. Lad dørene i huset stå åbne om dagen, så luften kan cirkulere og udskiftes.

Husk også at tjekke lister og fuger regelmæssigt for huller og revner og udskift dem, gerne med hjælp fra en glarmester. Dermed sikre du at der ikke kommer fugt ind i vinduet og det punktere. Smør også hængslerne, så vinduerne er nemme at åbne og lukke og ikke risikere at komme til at sidde skævt. 

Posted in: glarmester